Boekingsstop Elfstedentocht arrangementen 2023

Friesland Holland Travel Service BV kan helaas dit jaar, 2023, geen boekingen meer aannemen door een gebrek aan hotelkamers op de Elfstedenroute. De vraag is veel groter dan het aanbod. Er is al jaren een gebrek aan hotelkamers op de Elfstedenroute, verergerd doordat sinds begin 2022 in een tiental belangrijke hotels en soortgelijke accommodaties Oekraïense vluchtelingen gehuisvest zijn. Ook werden er een paar hotels gesloten, onder andere vanwege een ingrijpende renovatie. Daarnaast worden er veel evenementen georganiseerd die concurreren met onze organisatie van meerdaagse Elfstedentochten. Al met al is er een grote krapte aan kamers voor (fiets)toeristen ontstaan. We verwachten voor 2024 een ruimere beschikbaarheid, helemaal als Oekraïne de oorlog van Rusland wint. 

We vinden het zeer spijtig u nu te moeten teleurstellen, maar op z’n Fries gezegd “it is even net oars” (het is even niet anders).

De reeds geboekte arrangementen – van vroegboekers – worden uiteraard gewoon uitgevoerd conform het unieke all-in full-service principe van Friesland Holland. 

Albert en Jana Hendriks, directeuren/eigenaren Friesland Holland

P.S. Toeristisch nieuws over Friesland vindt u op www.facebook.com/friesnieuws/ en www.friesnieuws.nl

Over Friesland Holland Travel

Friesland Holland Travel Service BV, de reisorganisatie van het bureau voor toerisme Friesland Holland, is sinds 1996 dé vakantiespecialist van de provincie Fryslân. Geen andere organisatie is daar zó goed thuis en biedt zóveel zekerheden, reisinformatie en services op het gebied van fiets-, boot- en autovakanties. Het compacte, bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) aangesloten reisbedrijf, heeft alles in eigen hand, ook het wagen- en fietsenpark, het bagagevervoer van hotel naar hotel en de pech-onderweg-service met mobiliteitsgarantie. Korte lijnen en altijd bereikbaar. Uw Friesland-vakantie boekt u rechtstreeks, zonder tussenkomst van derden, dus super safe en voor een zo gunstig mogelijke prijs. Persoonlijke wensen? Geen punt!

Meest geboekte arrangementen

Tips!

Elfstedentocht op maat? Geen probleem!

Elfstedentocht op maat? Geen probleem!

Al heeft Friesland Holland Travel Service BV, de bij de SGR aangesloten reisorganisatie van het bureau voor toerisme Friesland Holland, een uitgebreide reeks meerdaagse kant-en-klare arrangementen, een pakket op maat kan altijd.  Normaliter fietst, vaart of rijdt men...

Lees meer

Toeristisch nieuws