Veelgestelde vragen

Hoe is een arrangementsprijs berekend?

De vermelde arrangementsprijzen zijn prijzen per persoon op basis van een verblijf van twee personen op een kamer. Deze op bezetting door twee personen gebaseerde prijsberekening is gangbaar in de hotel- en reiswereld. Alle kamers zijn tegenwoordig tweepersoonskamers. De toeslag voor één persoon op een kamer bedraagt 50% over de arrangementsprijs. De toeslag wordt niet berekend over extra’s als fiets- of boothuur.

Heeft u een vraag over uw boeking?

Bel dan: +31 (0)561-615364 van maandag t/m vrijdag, tussen 9:00 en 17:00 uur of mail: info@frieslandholland.nl

Het is na 17:00 uur en u heeft een dringend probleem?

Na werktijd is er altijd nog iemand telefonisch bereikbaar voor noodgevallen zelfs tot 22:00 uur. Bel: +31 (0)561-615364

Moet ik extra betalen voor de bagagetransport?

Bij veel arrangementen is de bagageservice bij de prijs inbegrepen, maar er zijn ook arrangementen waarbij dit niet het geval is. U vindt deze informatie bij het desbetreffende arrangement zelf in het prijsoverzicht. In het prijsoverzicht kunt u zien wat in- en exclusief is bij het arrangement.

Kan ik ook Last minute boeken? (tot één dag voor vertrek)

Ja dat is mogelijk, echter alleen telefonisch i.v.m. beschikbaarheid. De factuur krijgt u via de email en u kunt deze diezelfde dag nog betalen. Uw informatiepakket kunt u afhalen bij de receptie van het hotel, of afhalen bij ons kantoor in Wolvega.

Wanneer ontvang ik mijn informatiepakket?

Het informatiepakket heeft u vaak binnen twee weken in huis. Wilt u op korte termijn weg, dan komt het voor dat wij het informatiepakket voor u klaarleggen in uw starthotel. U kunt het pakket afhalen bij de receptie. Het kan ook voorkomen dat het pakket bij ons kantoor afgehaald dient te worden.

Kan ik gebruik maken van een GPS route of navigatiesysteem tijdens mijn vakantie?

Als u de Elfstedenroute fietst kunt een een GPS track downloaden van route.nl. Deze track kunt u gebruiken via een navigatiesysteem of uw telefoon. De Elfstedenroute is te vinden via: https://www.route.nl/fietsroute/115090/friese-elfstedentocht-per-fiets

Wanneer ontvang ik een boekingsbevestiging?

Wanneer u online boekt, ontvangt u direct na uw boeking een e-mail met hierin wat u heeft geboekt, controleer deze goed, dit is tevens de bevestiging.

U heeft een boeking gedaan bij Friesland Travel, maar u heeft geen bevestiging ontvangen?

Controleer in dat geval de SPAM-map van uw e-mail. Het komt voor dat betreffende e-mails niet in uw Inbox terecht komen, maar in uw SPAM-map (met name bij Gmail). Controleer daarom na een boeking ook uw SPAM-map.

Moeten we wanneer we aankomen meteen beginnen met fietsen?

Bij de meeste arrangementen is dag 1 niet meteen uw eerste fietsdag, u kunt dus op uw gemak richting uw startadres rijden.
U kunt hier vaak vanaf 15.00 uur de kamer betreden maar uiteraard wel voor die tijd de omgeving vast verkennen. U start dus in de meeste gevallen met uw fietstocht op dag 2. Let wel, de laatste dag is vaak nog wel een fietsdag. U kunt deze informatie terug vinden in het dagprogramma van het arrangement.
P.S. Huurt u ook fietsen bij uw arrangement, dan worden deze pas op de eerste fietsdag bezorgd.